26 km Røsnæs rundt

Skønne trampestier undervejs

Der er bare så smukt på Røsnæs OG bakket, så det kan mærkes i benene lige nu alle de op og nedstigninger. 26 km blev det til Røsnæs rundt hen over weekenden. Sov på den kombinerede shelter/ teltplads, hvor alle 3 shelters var optaget og derudover var vi to telte. Ude på selve stien mødte vi kun få vandrende, så der er masser af plads.


Har været der før, men visse steder kan godt genbesøges og Røsnæs som er beliggende i Vestsjælland er helt klart sådan et sted. Især lige nu er der mange vilde blomster. Der er osse vinmarker, de er dog kedelige på denne årstid.

Fyret var en stor oplevelse at komme helt op i, og det var fyldt med oplysninger fra diverse krige og så fik jeg ikke oplevet det på mit 1. besøg. Det er værd at komme helt op i fyret og udenfor!


Det meste af ruten er på små trampestier, lidt sten på stranden, lidt asfalt, lidt grussti gennem sommerhusområde, men allermest på smukke stier kystnært. Så en enkelt hjort og to harer i dag. Kan klart anbefale en vandre-weekend der. Der er osse korte afmærkede ruter med krigshistorie indbygget egnet til 1-dagsturer og hvis du ikke ønsker at gå langt. 👣

Det hvide skilt er rundruten og den er vel afmærket 👣

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s