Bagsværd sø rundt

Det er en af de kortere turer jeg har skrevet om, for der er kun 7 km rundt om søen, men de er til gengæld ret smukke. Der er rig mulighed for at forlænge ruten med endnu en rundtur, nemlig rundt om Lyngby sø, da de er forbundet med hinanden via en kanal med en bro over. Vi valgte dog kun at gå rundt om Bagsværd sø i dag, da ældste sønnen så kunne lokkes med ud og gå sålænge det ikke tog hele hans lørdag 😊 og vi ville gerne nyde hans selskab.

Blå himmel på en lørdag under en corona nedlukning er bare lig med rigtig mange mennesker som er ude og gå en tur sammen. Så ja der var overrendt og havde jeg tænkt mig om, så havde en hverdag klart være et bedre valg, men det var nu vi havde fri og nu solen skinnede. Selv statsminister Mette Frederiksen mødte vi på stien. De mange mennesker betød også mudrede stier nogle steder, men igen det er et super smukt område og du går tæt på søen hovedparten af tiden.

Vi fandt sten og træstubbe at sidde på, så vores te kunne nydes i solsiden, da ro-stadionet lå henslængt i skygge, så der ville vi ikke holde vores obligatoriske hygge pause.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s