Rudeskov i grønne, gule og røde farver

img_3125

Bregnerne er visnet for længe siden, men de er stadigvæk smukke.

Det er fantastisk at vågne op til solskin på en søndag. Jeg vidste med det samme, at i dag måtte jeg bare ud og gå en tur i skoven, mens der endnu er smukke efterårsfarver på træerne, for regn og blæst har allerede lagt en del blade på jorden.

Heldigvis var Eliza frisk på en spontan tur, netop hjemvendt fra en bid af Camino Frances og så kunne jeg også få hørt om hendes tur samtidigt. Så te på kanden, lidt æbler og kiks i rygsækken og afsted med mig.

Rudeskov er i sin tid blevet formet af ismasser, det har skabt en del skrænter og dale, samtidigt har smeltede isklumper efterladt huller i jorden. Huller der i dag fremstår som større og mindre søer rundt om i skoven.

Rudeskov har en gul afmærket rundtur på cirka 8 km, den gule maling er gammel og ikke så tydelig alle steder, så vi skulle kigge godt efter afmærkningerne.

Vi gik med vilje lidt off road fra ruten op på toppen af Maglebjerg, der er en 91 meter høj bakke som faktisk er Nordsjællands højeste punkt. Stien derop er på ingen måde hård, da stigningen er jævn hele vejen.

Derefter kom vi til at gå en smule forkert, men fik hjælp fra Endomondo app´en til at komme tilbage på rette spor. I alt blev det til en skøn 10 km gåtur i det flotte søndagsvejr. Så kom ud og gå, og bliv i godt humør af de flotte farver de danske skove har netop nu.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s