Glædelig jul og godt nytår til dig, med forhåbentlig en masse gode vandre oplevelser i vente

Glade kommentarer og gode forslag til nye vandringsruter modtages gerne fra jer alle. Kender du en uset perle af en vandrerute? Gerne i Danmark. Hærvejen står allerede højt på min ønskeliste, men der er mange jeg ikke kender.

Jeg har allerede et nytårsforsæt i mit hoved, og det er ikke noget så kedeligt, som at tabe mig eller andet i den dur. Tværdigmod så  handler det om, at lege og lære nyt gennem leg, måske 2019 bliver året hvor jeg endelig lære at fiske og at arrangerer fælles Vandreture for folk jeg ikke kender endnu. Det kunne være spændende. Tanker og ideerne er mange, hvor det hele lander vides ikke.

Glædelig jul og godt nytår. 🌲⭐️🤗

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s