Fjordstien på en varm sommerdag

På en regnfuld dag som den her i dag, så er det vildt at tænke tilbage på den hede, vi havde på denne tur i sommers, hvor vi fik  gået endnu en etape af Fjordstien. Vi startede ud præcis hvor vi sluttede sidst. Nemlig på Fr. Værk station, på dens P-plads. Fjordstien følger først langs tog-sporene på en cykelsti, så følger et lidt kedeligt stykke indtil udkanten af byen i sydlig retning. Skiltningen fører dig over en tog overgang og derefter bliver der hyggeligt at gå. Først på en grusvej forbi sommerhuse og ikke mindst i skygge fra træerne langs vejen. Vi led lidt i sommervarmen, og nød skyggen og at spise modne kirsebær, fra nogle af de mange træer vi passerede.

På et tidspunkt nåede vi til marker på begge sider og en stigning i terrænet. På toppen blev vi belønnet med en skøn udsigt over Roskilde fjord og Arresø længere væk. Vi sad på bænken på toppen og fik drukket vand og fik ny energi. Videre i sommerhus område indtil skiltningen førte os ned til landevejen mod Fr. Sund, men det gad vi ikke nu vi var til fods, så vi drejede i stedet ned mod vandet, så snart vi kunne.

Resten af turen tilbage mod Frederiksværk igen, var derfor dels i vandet, hvilket fødderne nød, eller langs stranden, når vandet blev for stenet.

Vi kom op igen på Fjordstien ved P-pladsen ved tog overgangen, lige i byens udkant. Faktisk et meget bedre sted at starten ruten fra. I alt 13,5 km blev det til.

Screenshot_20180708-170443

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s