Mindfulness

Din fart betyder ingenting, fremad er fremad

Jeg er vild med budskabet i billedet (som i øvrigt er lånt fra nettet). Tit er vi så mål fokuseret i hverdagen, at vi også overfører det til vores ferier og fritid og jeg er selv ingen undtagelse. Så netop derfor har jeg nogle gange brug for at blive mindet om, at jeg ikke har travlt, det er vejen dertil der er det vigtigste. Tid og ro til at sanse og bare være til, at nyde nuet og være i nuet mentalt. Det er en sund evne, at kunne slukke mobilen og være helt åben for oplevelserne på vejen.FB_IMG_1527262016232

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s