Hvor får du din inspiration fra?

Jeg henter inspiration til nye turer ud i naturen mange steder fra. Fra Facebook hvor andre skriver om deres oplevelser, et skilt jeg tilfældigt støder på, der markerer en vandresti jeg ikke kender. Sidste nye er inspiration fra den her bog, som jeg har købt på tilbud i en boghandel, den kan så meget anbefales. Dejlige fotos og små korte beskrivelser af ruterne er opdelt i landsdele, så du nemt kan se hvor i landet de er.

Bogen ligger på mit natbord i øjeblikket. Jeg læser i den på må og få, og har fået afprøvet nogle af dens forslag til nye oplevelser ude i vort dejlige land.

Praktisk info: Forlag – Legind

_20180817_121857

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s