Camino foredrag

Anbefaling fra Hillerød bibliotek, marts 2018

Camino foredrag med Lisette Sjøstrand

Vi havde fornøjelsen af at have Lisette til at fortælle os om Pilgrimsvandring – med familien på slæb. Det var en bragende succes og der kom næsten dobbelt så mange som vi havde regnet med!
Lisette fortalte meget levende om hele processen fra planlægning, træning, undervejs, det mentale aspekt osv., suppleret med masser af gode billeder. Hun havde endda medbragt sin vandrerygsæk, så vi på tæt hold kunne se hvordan man pakker. Og så var det især sjovt også at høre hendes børns meget humoristiske logbogsnotater fra turen.
Jeg kan derfor stærkt anbefale at få Lisette til at holde foredrag. Vi oplevede stor interesse fra både vores almindelige voksne publikum, men også fra forældrepar og pensionister som ville vandre med børn og børnebørn.

Diana Ejsing Werge, Arrangementsansvarlig bibliotekar på Hillerød Bibliotekerne.

Foredrag

 

Derudover har jeg holdt foredrag i Eventyrsport i flere af deres butikker og hos små foreninger rundt om i det sjællandske. Det er dejligt at komme ud og formidle glæden ved en Camino og at møde nye mennesker, som har lyst til at høre om det, og måske endda selv overvejer at tage afsted en gang.

Mit budskab er, at alle kan gøre det hvis de vil, men husk at gøre det på dine egne præmisser.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s